Naše solária
Relax a špičková technologie
Špičková technologie opalování
Solária jsme vybavili nejmodernějšími přístroji, které nabízejí všechny komfortní funkce a díky kterým se stane opalování zážitkem pro všechny vaše smysly. Kombinují výhody různých spektrálních variant, napodobují přirozené sluneční světlo, regulují obsah vlhkosti v kůži a stimulují tvorbu přirozeného kolagenu. Výsledkem je redukce vrásek a pevnější a mladistvě svěží pokožka, stimulace pro dlouhotrvající hluboké opálení. V soláriích najdete dotykový display s inteligentním řídicím systémem, s nímž lze každou funkci ovládat jednoduchým dotykem. Samozřejmostí opalování v našich soláriích je nabídka ochranných a opalovacích krémů a další špičkové kosmetiky určené speciálně do solárií.
Solárium megaSun pureENERGY 5.0
Aqua Cool
Bluetooth
Sound System
bodyCool
Vertikální solárium megaSun Tower pureEnergy 5.0 nabízí fantastickou kombinaci exkluzivních vlastností. Je to moderní zařízení plné nejnovějších technologií. Hlavním heslem je maximální opalovací výkon, plný komfort a bezpečnost zákazníků. MegaSun Tower pureEnergy 5.0 dosahuje těch nejlepších opalovacích výsledků. Patří také mezi nejmodernější typy vertikálních solárií. Ovládání moderním dotykovým ovládacím panelem. Pro vaše pohodlí je solárium vybaveno tichými ventilátory, které poskytují silný proud vzduchu. Samozřejmostí je pak skvělý Sound systém s možností připojení vašeho mobilního telefonu přes Bluetooth.
Solárium megaSun 8000α hybridSun
Beauty Booster HyperRed
X-Tra Tan
Glass Facial System
Aqua Cool
Aroma
Air Condition
colorMotion
Bluetooth
Moderní trubice a inteligentní systém řízení navodí přirozené sluneční světlo, z kterého načerpáte to nejlepší pro tělo a duši. Inovativní systém tohoto horizontálního solária tvoří moderní opalovací UV trubice a chytré ovládání. Díky němu opalování imituje přirozené sluneční záření se všemi jeho účinky na tělo i duši - od klasicky jemného až po intenzivní Karibské sluníčko. To vše jednoduše jediným dotykem na ovládacím panelu. Moderní trubice stimulují produkci melaninu a vitaminu D a zároveň zklidňují pokožku a zajišťují bezchybnou pleť. 70ks Beauty Booster světel reguluje vlhkost pokožky a stimuluje přirozenou produkci kolagenu. Výsledek: vrásky se ztrácejí a kůže vypadá pevná a mladistvá. Extra opálení v oblasti ramen, která se v soláriích běžně hůře opalují, dodá systém X-tra Tan. Díky výkonné klimatizaci, osvěžováním vodou a aroma systémem se budete cítit jako v ráji. Svůj pobyt si zde můžete zpříjemnit rovněž poslechem své vlastní hudby připojením přes Bluetooth.
Kde nás najdete:
Adresa:
Duchcovská 827,
Děčín II. – Nové Město, 405 02

E-mail:
info@livecentrum.cz

Telefon:
+420 733 465 856
Otevírací doba sportovního komplexu:
Po – Pá 7:00 – 21:00
So – Ne 9:00 – 21:00