Aktivní životní styl v LiveCentru
Vystavěli jsme opravdu velkorysé sportovní prostory. Na ploše přes 1 000 m2 si můžete zacvičit ve Fitness s nejmodernějšími stroji nebo v prostorné moderní Fight aréně vybavené pro všechny druhy bojových sportů. K dispozici je vám rovněž SportStudio pro skupinová cvičení Bodyforming, Bosu, TRX, Jóga, Pole dance a další. Připravujeme pro vás také venkovní workoutové zázemí pro tréninky Crossfit a Strong man. Ve Fitku i Fight aréně se také můžete těšit na jednodenní i víkendové akce a workshopy. Relax a zdravé opalování vás pak čeká v nejmodernějších soláriích. Ve Sportbaru si můžete před či po tréninku dopřát fit míchané nápoje z čerstvých ingrediencí, iontové nápoje a spousty zdravých doplňků výživy, které vám dodají potřebnou energii. Nebude chybět ani skvělá káva a čaj.
Fitness
Naše moderní posilovna, která se rozkládá na prostoru o velikosti přes 750 m2, je vybavena nejmodernějšími posilovacími stroji značky GYM80, kardiozóna pak špičkovými stroji MATRIX a PRECOR. Ve Fitness je stálá přítomnost profesionálních trenérů, kteří Vám rádi s čímkoliv poradí a pomohou. Využít také můžete individuální tréninky. K dispozici je zde více než 60 stanovišť na všech typech profesionálních strojů a 15 kardio strojů (běhací pásy, eliptické trenažéry, schody, spinningová kola, veslovací trenažér). Zázemí sportovní části je plně vybavené šatnami s uzamykatelnými skříňkami, toaletami a sprchami, pro dámy je samozřejmostí vysoušeč vlasů. Využít můžete také dobíjení vašich elektronických zařízení v uzamykatelných bezpečnostních schránkách přímo v prostorách posilovny.
Sportstudio
SportStudio poskytuje uzavřený prostor pro nejrůznější skupinová cvičení. Pod vedením našich trenérů můžete vyzkoušet známé i méně obvyklé sporty jako je např. Bodyforming, Bosu, TRX, Tabata, Jóga, Pole dance nebo Pilates. K dispozici máme velké množství cvičebních pomůcek a svůj oblíbený sport si tady najde každý.
FIGHT ARÉNA
Pro bojové sporty jsme zařídili speciální prostor se skvělým vybavením na ploše přes 250 m2. Fight arena je plně vybavena pro různé druhy postojových a úpolových sportů. K dispozici je zde částečná klec pro trénink MMA, boxerský ring a všechny potřebné pomůcky. Pro začátečníky i pokročilé zde organizujeme tréninky Boxu, Fitboxu, Kickboxu, MMA, K1, CrossFit, sebeobrany či kruhové tréninky. A protože bojové sporty a sebeobrana nejsou jen pro muže, máme speciální tréninky i vybavení také pro ženy. Pod vedením zkušených trenérů s mezinárodními zkušenostmi máte možnost zúčastnit se skupinových i individuálních tréninků. Trénujeme také děti a mládež. Ve Fight aréně se můžete také přihlásit na víkendové akce a workshopy s předními hvězdami bojových sportů, které pro vás budeme pravidelně pořádat.
Solária
Naše solária jsou speciální relaxační zónou, ve které budete mít možnost dobít sílu a energii. Nabízejí všechny komfortní funkce, jako je kvalitní chlazení, osvěžování i provonění solária, díky kterým se opalování stane zážitkem pro všechny smysly. Užijte si ještě větší pohodlí a flexibilitu! Plně k dispozici je vám vertikální i horizontální špičkové solárium značky megaSun.
Kde nás najdete:
Adresa:
Duchcovská 827,
Děčín II. – Nové Město, 405 02

E-mail:
info@livecentrum.cz

Telefon:
+420 412 152 812
Otevírací doba sportovního komplexu:
Po – Ne 7:00 – 21:00